Pedagogisch medewerker BSO - KindPunt Zuid (9 - 12 uur p/w)

Voor onze locatie KindPunt Zuid in Meppel zoeken wij per direct een:

                        Pedagogisch medewerker BSO (9 – 12 uur p/w)

Ben jij een sportieve, enthousiaste creatieveling en werk jij graag met kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar? Houd je daarnaast van afwisseling en aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als pedagogisch medewerker BSO begeleid je kinderen na schooltijd bij diverse activiteitenprogramma’s. Plezier maken staat altijd voorop. 

Je zit vol energie en ideeën om kinderen op een leuke, leerzame en verrassende wijze te begeleiden en zorgt voor een veilige en betrouwbare omgeving waarin zij zich optimaal kunnen ontplooien.

Dit vragen we van jou:

  • Je bent in het bezit van een diploma zoals PW3, PW4, SPH, CMV, PABO of HBO Pedagogiek. Daarnaast heb je een VVE-certificaat en de taaltoets 3F behaald of bent bereid deze op korte termijn te halen.
  • Een dag(deel) proefdraaien op KindPunt Zuid is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Het aanvragen van een VOG en registratie in het personenregister kinderopvang is een vereiste (kosten worden door ons vergoed).

Wat bieden wij:
Werken op een locatie van PlusKinderopvang betekent werken in een professionele omgeving met volop kansen om je talenten te benutten en je verder te ontwikkelen.
Je werkt bij een fijne organisatie waar het welzijn van kinderen en medewerkers centraal staat en aandacht is voor werkdruk.

  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.
  • Aantal uren in overleg (9 - 12 uur p/w)
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang.
  • Passende inschaling op basis van ervaringsjaren.
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenregeling, een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
  • 3F taaltoets en Kinder-EHBO worden door ons verzorgd.

Vragen en contact
Herken jij je in dit profiel en wil jij graag binnenkort aan de slag op onze locatie KindPunt Zuid in de wijk Koedijkslanden (Meppel)? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Gwenda Wolters ([email protected]). 

Neem voor meer informatie over vacature contact met ons op via tel. 0522-726800.Delen: