Pedagogisch medewerker BSO (m/v)

Ben jij een sportieve, muzikale, enthousiaste creatieveling en werk jij graag met kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar? Houd je daarnaast van afwisseling en aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie:
Als pedagogisch medewerker BSO begeleid je kinderen na schooltijd bij diverse activiteitenprogramma’s. Plezier maken staat altijd voorop. 

Je zit vol energie en ideeën om kinderen op een leuke, leerzame en verrassende wijze te begeleiden en zorgt voor een veilige en betrouwbare omgeving waarin zij zich optimaal kunnen ontplooien.

Dit vragen we van jou:

  • Een kindgerichte opleiding op MBO of HBO- niveau. VVE diploma en taaltoets zijn een pré.
  • Minimale beschikbaarheid: 2 middagen per week
  • Een dag(deel) proefdraaien op één van onze locaties is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Een VOG & registratie in het personenregister kinderopvang is een vereiste.

Wat bieden wij:
Werken op een locatie van PlusKinderopvang betekent werken in een professionele omgeving met volop kansen om je talenten te benutten en je verder te ontwikkelen.

  • Een afwisselende en uitdagende functie. Je kunt op korte termijn starten en het aantal uren is bespreekbaar (0 uren contract tot maximaal 27 uur per week)
  • Inschaling conform CAO kinderopvang, schaal 6. De uiteindelijke inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaringsjaren.
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenregeling, een tegemoetkoming in de ziekenkostenverzekering en een pensioenregeling.

Vragen en contact
Herken jij je in dit profiel en wil jij graag aan de slag op één van de locaties van PlusKinderopvang? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected]. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze klantenservice via tel. 0522-726800.Delen: