Pedagogisch medewerker - invalpool (18 - 27 uur p/w)

Ieder kind is uniek. Als pedagogisch medewerker begeleid je kinderen in hun ontwikkeling door hen op een liefdevolle en verantwoordelijk wijze zichzelf en de wereld om hen heen te laten ontdekken. Ieder kind in zijn/haar eigen tempo en plezier maken staat altijd voorop.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste en gekwalificeerde pedagogisch medewerker die kinderen van alle leeftijden begrijpt. Je zit vol energie en ideeën om kinderen een leuke, leerzame en verrassende dag te bezorgen. Hierbij zorg je voor een veilige en betrouwbare omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontplooien.

Maak je daarnaast makkelijk contact met kinderen, ouders en collega’s? Houd je van afwisseling en aanpakken? Dan is dit de functie voor jou!

Wat vragen wij:

  • Je bent in het bezit van een diploma zoals PW3, PW4, SPH, CMV, PABO of HBO Pedagogiek. Daarnaast heb je een VVE-certificaat en de taaltoets 3F behaald of bent bereid deze op korte termijn te halen.
  • Een dag(deel) proefdraaien op één van onze Kindcentra is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
  • Een VOG en registratie in het personenregister kinderopvang is een vereiste (kosten worden door ons vergoed).

Wat bieden wij?
Werken op een locatie van PlusKinderopvang betekent werken in een professionele omgeving met volop kansen om je talenten te benutten en je verder te ontwikkelen. Jij maakt onderdeel uit van onze vaste invalpool. Dit betekent dat je flexibel en op meerdere locaties werkt.

  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid.
  • Verschillende mogelijkheden m.b.t uren (18 - 27 uur p/w).
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang. De uiteindelijke inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaringsjaren.
  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenregeling, een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering en een pensioenregeling.
  • 3F taaltoets en Kinder-EHBO worden door ons verzorgd.

Vragen en contact
Herken jij je in bovenstaand profiel en wil jij graag binnenkort aan de slag bij PlusKinderopvang? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected]

Neem voor meer informatie over vacature contact met ons op via tel. 0522-726800.Delen: