Buitenschoolse opvang

Onze buitenschoolse opvang verzorgt de opvang van uw kind(eren) voor en na schooltijd, tijdens vakanties, maar ook tijdens bijvoorbeeld studiedagen. Kinderen kunnen hier hun vrije tijd op een zinvolle manier besteden. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen de kinderen in hun groei en ontwikkeling. Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen, unieke wijze. Door hen op het juiste moment de juiste activiteiten en materialen aan te bieden kunnen ze zichzelf ontwikkelen. Ieder kind krijgt daarbij de aandacht die het nodig heeft. Samen met de pedagogisch medewerkersgaan de kinderen op ontdekkingsreis naar nieuwe ervaringen. Ze worden uitgedaagd om te leren en ontdekken. Er wordt aangesloten bij wat ze al kunnen. Door onze aanpak bevorderen we het vertrouwen in de ander, het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid.

Activiteiten 
Wij bieden kinderen volop ruimte en tijd om allerlei activiteiten te doen. Dagelijks kunnen de kinderen zelf kiezen uit verschillende activiteiten; een creatieve-, een beweeg-, een buiten- of een vrije activiteit. Doordat de kinderen zelf mogen kiezen, zijn ze altijd bezig met een activiteit die hen zelf aanspreekt. Natuurlijk is er, naast de verschillende activiteiten, altijd de mogelijkheid om bijvoorbeeld te lezen, een spelletje te doen of gewoon even rustig bij te komen. De kinderen krijgen altijd wat te eten en te drinken, waarbij we letten op gezonde voeding. De kinderen hoeven zelf niets mee te nemen. 


Voorschoolse opvang 
Dit is voor de kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij kunnen vanaf 7:30 uur gebracht worden.
Opvang vanaf 7:00 uur is mogelijk op aanvraag. 
 

Vakantieopvang
Afhankelijk van het contract zijn kinderen ook in schoolvakanties van harte welkom. Iedere vakantie stellen wij een leuke activiteiten- en themakalender op. Samen maken we er tijdens deze periode een feestje van en met grote regelmaat gaan we ook op stap met onder andere de BSO bus.

 

Aanmelden BSO
U kunt uw kind maximaal 1 jaar voordat hij/zij 4 jaar wordt aanmelden voor onze BSO. Eerder kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen.