Oudercommissie

Bij PlusKinderopvang staat kwaliteit voorop. We vinden het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen bij ons en dat ouders tevreden zijn met onze diensten. We horen ook graag jouw mening! Vind je dat er iets beter kan? Heb je een goed idee of wil je actiever betrokken zijn? Word dan lid van een oudercommissie van de de locatie waar je kind naartoe gaat.
Bijna iedere locatie heeft een eigen oudercommissie. De commissie adviseert over belangrijke zaken als voeding, pedagogisch beleid, prijsbeleid en gezondheid. Als lid van de oudercommissie behartig je de belangen van kinderen en ouders. Je bent een schakel tussen ouders en de organisatie. Soms zijn er op een locatie te weinig ouders die lid willen worden. Dan regelen we de inspraak op een andere manier.

De oudercommissies zijn bereikbaar via de volgende emailadressen:
Kindcentrum Stadskwartier: [email protected]
Kindcentrum Beatrix/Talent: [email protected] 
Kindcentrum Anne Frank: [email protected]
Kindcentrum De Akker: [email protected]
KindPunt Zuid: [email protected]
Kindcentrum De Bron: [email protected]
Kindcentrum De Heidevlinder: [email protected] (De Heidevlinder heeft een gecombineerde raad van MR leden en een kindcentrumraad)
 

Denk je mee?

Wil je graag meedenken over de kwaliteit van PlusKinderopvang? Ben je graag actief betrokken bij het beleid en wil je helpen bij activiteiten? Neem dan contact op met de locatiecoördinator van de desbetreffende locatie.