KindPunt Zuid

KindPunt Zuid is gevestigd in de zuidvleugel van CSG Dingstede in de wijk Koedijkslanden.
We bieden hier kinderopvang (van 0-4 jaar), peuteropvang (van 2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (van 4-12 jaar). Het is een fijne, veilige plek waar we kinderen met liefde verzorgen, laten groeien en plezier laten beleven. 
 

Babygroep (0-2 jaar)
Op onze babygroep bieden wij een rustige, huiselijke en veilige omgeving. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen tempo. Hier bieden wij volop ruimte voor door het individuele ritme van het kind te volgen en elk kind de aandacht en ontwikkelingsmaterialen te bieden welke het nodig heeft om zich veilig en gezond te ontwikkelen.


Peutergroep (2-4 jaar)
Jouw peuter ontdekt de wereld op alle gebieden. Op onze peutergroep beleeft hij deze samen met zijn leeftijdsgenootjes. Op de groep zijn verschillende hoeken met spelmateriaal aanwezig. Zo is er een bouwhoek, een huishoek een leeshoek en maken we gebruik van het atelier op de BSO voor creatieve activiteiten. Kinderen leren van elkaar, ze houden elkaar een spiegel voor en leren zichzelf herkennen maar ook onderscheiden door elkaars verschillen te zien. Op onze peutergroep is volop ruimte voor vrij spel waar onze professionals ruimte geven voor de eigen keuze en ideeën van het kind.


 

BSO (4-12 jaar)
Op onze BSO kan je kind na de schooldag vorm geven aan zijn eigen vrije tijdsbesteding. Er worden workshops georganiseerd waaraan je kind kan deelnemen, maar dit hoeft niet! Na schooltijd hebben veel kinderen behoefte aan vrij spel en speelruimte.  In onze BSO-ruimtes zijn verschillende hoeken gecreëerd zoals een spelhoek, een huiskamer, leesplek, atelier, bouwhoek, huishoek, techniekhoek en verkleedhoek. Kinderen leren van elkaar, onze professionals observeren, motiveren en ondersteunen waar nodig. Ze bieden een huiselijke plek waar je kind zich welkom voelt en volop mogelijkheden heeft om zich te ontwikkelen!

 

Wij richten ons op kinderen uit de wijken Berggierslanden, Koedijkslanden en Nieuwveense landen (en de scholen het Kompas en de Sprinkels). 
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over deze nieuwe locatie?
Neem dan contact op met de afdeling Klantenservice via 0522-726800 of per email [email protected]

KindPunt Zuid
Gerard Doustraat 13
7944 HD Meppel
06-42982618

[email protected]

LRKP: KDV 247512424
LRKP: BSO 847213110