Kinderopvang 0-4 jaar Beatrix

Bij kindcentrum Beatrix-Talent bieden wij kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar.
Een rustige, fijne, knusse plek waar we kinderen met liefde laten ontwikkelen en waar kinderen een veilige plek krijgen die voelt als thuis . Elk kind heeft zijn/haar eigen ritme en daar wordt op ingespeeld. Door daarnaast rust, ritme en regelmaat te bieden kan een kind zich optimaal en veilig ontwikkelen.
Voor de allerkleinsten hebben we een speciale groepsruimte die zo is ingericht dat het een warm en fijn voel geeft. Een ruimte waar ieder kind individueel of met een aantal kinderen bij elkaar kan ontdekken. Voor de baby’s is er ook een box aanwezig waar in gespeeld kan worden of waar een baby even tot rust komt. Voor ieder kind is er een vast bed in de daarvoor bestemde slaapruimte.

Kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar gaan spelenderwijs mee in het dagritme en de structuur van de peuterochtend als voorbereiding op school. Na de peuterochtend eten de kinderen van de dagopvang met de vaste medewerker in de eigen groep. Daarna is er gelegenheid om – indien nodig - te slapen en rustig te spelen. ’s Middags is er tijd om deel te nemen aan de activiteiten samen met de BSO kinderen of om lekker te spelen.