Kinderopvang 0-4 jaar De Bron

Bij de Bron bieden wij kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Het is een fijne, veilige plek waar we kinderen met liefde laten ontwikkelen en groeien en waar de kinderen veel plezier beleven. De kinderen gaan spelenderwijs mee in het dagritme en de structuur van de peuterochtend als voorbereiding op school.
Na de peuterochtend eten de kinderen van de dagopvang met de vaste medewerker in de eigen groep. Daarna is er gelegenheid om – indien nodig - te slapen en rustig te spelen. ’s Middags is er tijd om deel te nemen aan de activiteiten samen met de BSO kinderen of om lekker te spelen.

Ruimte en inrichting
De groepsruimte is zo ingericht dat er voor de kinderen van 0 tot 4 gespeeld kan worden. Er is een hoek voor de jongste kinderen waar ze in rust de wereld om hun heen kunnen ontdekken. Voor de oudere kinderen zijn er duidelijke speelhoeken van huishoek, bouwhoek, leeshoek tot atelier, er is genoeg om de fantasie van de kinderen te stimuleren. En zorgt de ruimte ervoor dat de kinderen verschillende soorten activiteiten kunnen uitvoeren zonder elkaar te storen. Er kan individueel, in kleine groepjes en met de hele groep gespeeld en ontdekt worden. Daarnaast is er bij de inrichting rekening gehouden met de verschillen in ontwikkelingsniveau. Dit alles biedt kinderen de mogelijkheid hun eigen belevingswereld te vormen.